Header
PÅ RESANDE FOT I USA

Vardag

Såhär års så måste vi ta vara på soltimmarna, det är inte ljust många timmar på dygnet nu.
Idag vaknade jag utav ett gyllene vackert solsken som sken in i sovrummet. Självklart var det bara att stiga upp, packa ner kaffe i ryggsäcken, dra på sig ett par kängor och ta med sig hund och kameran ut i skogen.

Och så började jag dagen idag. Jag drack mitt morgon kaffe ute i skogen, sittandes på en sten, omringad utav snön, när Maggie inte tiggde kaffe från mig så sprang hon omkring framför mig och lekte och i snön.

Efter ett tag begav ja mig in igen, tände brasa och slog mig ner i vardagsrummet för att plugga och mycket mer än det har jag inte hunnit med idag..

Jag önskar verkligen jag kunde ge er mer levande bilder, men dessvärre är det något problem med mitt photoshop och lightroom. Jag rensade min dator för ett tag sedan och installerade allting på nytt.. Nu står det att jag har en testperiod när jag ska klicka mig in i programmet, men på mitt konto står det minsann att jag har betalt för ett premium tills i April. Det här är också en anledning till att jag inte vill blogga mycket, det är tråkigt att dela med sig utav livlösa bilder..
Detta måste jag fixa innan jag åker iväg till USA, suck.. Mer måsten alltså..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments