Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag

Idag vaknade jag runt åtta, gjorde en smoothie och fick skjuts av mamma till Sumpan och träffade min läkare. Min gamla läkare har nämligen slutat så jag fick en ny tid för att träffa min nya, riktigt duktig är hon och väldigt lätt att prata med så det kändes jättebra! Efter det tog jag och mamma en snabblunch på subway och sedan åkte jag iväg till Karlaplan för att möta min gamla goda, fina, älskade vän Johanna. Vi tog igen massa förlorad tid, pratade skit, drack kaffe, var ute med hennes hund Molly på en prommis och spelade lite TV spel och åt en sushi middag (jag beställde avokado sushi off, hehe).
Älskade Johanna, jag tycker verkligen om att umgås med den här bruden. Någon jag håller tight även fast vi inte ses varje dag längre, hehe.
Hennes lilla puppy Molly ( som inte är så liten längre) är något av det sötaste jag träffat. Efter den här dagen med Johanna och Molly så har jag verkligen på riktigt nu och inte bara på "läsväg" fastnat för rasen, en envis, personlig, lugn ras som man kan arbeta i drag med - alltså behöver jag säga mer ? Typ drömhunden haha. Sedan så har jag ju bara träffats och umgåtts med Molly och två andra malakiter i hela mitt liv, men det är verkligen en ras som intresserar mig och gör mig nyfiken hihi.

Snapchat är bra på sitt vis btw, man har sina vänner att skicka randoms snaps till och helt plötsligt så slutar man upp på en sketen pub i Bålsta med en god öl och en glad Mathilda. Vad vore vänner utan snapchat, haha skämt o sido. Men det var ett kanonsätt att sluta kvällen på. Idag var det ju dessutom onsdag (LÄS LILLÖRDAG) och inte tisdag som jag trodde, så det kändes ju ganska givet att ta en bärtå med en kär vän då, ellerhur?
Imorgon blir det plugg, plugg och plugg. Är himla taggad på att äntligen få komma igång och lära mig mer utav det jag älskar mest - hundar och dess funktioner!
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments