Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Resor

Imorgon bitti klockan 6 på morgonen åker jag till Spanien med Sandra i två veckor. Vi åker till hundgården utanför Malaga där v båda spenderat otroligt mycket tid för hundarnas skull, det kommer bli himla roligt att åka ner med Sandra. Jag träffade henne faktiskt första gången när jag var på gården sommaren 2014, sedan dess har vi bara setts hemma i Sverige, så ska bli kul att återuppleva gammalt och skapa nytt ihop. Dessutom är ju Madde nere, min kära vän och Amanda redan nere nu också. Tre favorit tjejer samlade på samma favorit ställe. WOHO!

Jag har inte vart i Spanien på över ett år, det är en himla konstig känsla att åka ner dit igen nu. Mellan 2014-2016 så var jag nere väldigt, väldigt länge och ofta. Nu har nästan alla hundar jag en gång kände så mycket för flyttat till egna hem (förutom älskade Campo, Reina, Bella, Olly och Trasto). Det gör mig jätteglad sjlvklart och det ska bli spännande att träffa alla "nya" vovvar på gården.

Jag hoppas kunna uppdatera er med bilder på vovvarna så ofta jag kan. Ha det fint hemma i Sverige och hoppas på att ni stockholmare får lite snö (egentligen inte pga jag vill ha snön) under tiden jag är borta. PUSS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments