Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag, Skriva, Naturfoto

Ett år har redan passerat och ett nytt år med nya förhoppningar och möjligheter ligger framför oss. Jag håller tummarna för att mitt 2018 kommer bli minst lika bra som jag tror att det kommer.

När klockan slår 00 den 31 december och går över till den första dagen på det nya året så är det många som avger nyårslöften. Jag har inte gjort detta eller så har jag det kanske, ett undermedvetet löfte, och det är då att satsa på mina drömmar och mål, för det är precis så jag vill forma mitt 2018. En sak i taget, i min egna takt. Men jag har inte heller satt ett måste på att lyckas uppnå allting bara under årets gång. En sak i taget som sagt och i vilken ordning jag ska gå är planerat men inte mycket annat.. (Vi får inte glömma att min ADD spelar med här, jag är typ beroende av att organisera och planera saker i minsta detalj...)

Nummer 1 är ju min resa till USA, den 31 Januari åker jag som sagt iväg och är borta till slutet av mars ungefär. När jag kommer hem i Mars så har jag cirka 1 månad kvar på min utbildning och kommer att spendera många dagar på mitt examensarbete och det tillhörande talet.

Under sommaren kommer jag att fokusera på att ta körkort, jag vill verkligen ha det i handen innan det här året tar slut så jag ska kämpa för detta, det hade vart så härligt att kunna åka vart jag ville när jag är hemma hela dagarna med hundarna. Jag kommer även att leta efter utbildningar i företagsekonomi för att får bättre koll på hur man blandar företag och ekonomi, heheh. Jag hoppas ju på att kunna öppna mitt egna hunddagis senast nästa vinter.

I sommar kommer jag såklart spendera några veckor i fjällen. En vecka längst Triangeln + Helags blir det och förhoppningsvis så besöker jag även Saltoloukta igen i år, jag älskar det stället!
Jag kommer även att börja bygga upp en ny hundgård här hemma (kanske tom två) för framtida bruk, hehe.

Jag har ju fler mål, men dessa har jag valt att inte sätta en datum etikett på. Utan dessa får bli av när det sker helt enkelt;

- Resa till Peru.
- Resa till Island.
- Föröka flocken med ett par stycken polarhundar, fyra som mest. Har jag sagt, hehe..
- Köpa en stuga/fritidshus uppe i Norr.

Har ni några nyårslöften eller kanske har ni satt egna mål tom?
Berätta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments