Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Hundarna

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för er om hur jag känner för Lindsey, det går typ inte?
Jag kan försöka förklara hur jobbigt det vart att ha henne i Spanien och Maggie i Sverige,
När jag åker från Sverige och lämnar Maggie, så vet jag att Maggie kommer att ha det jättebra tillsammans med min mamma och min sambo. Men det känns ju i "matte-hjärtat" såklart.

När jag lämnar Spanien och Lindsey så hugger det i mitt hjärta, för jag vet inte när vi kommer ses nästa gång eller hur hon kommer se ut och vara då? Efter varje gång har hon blivit sämre på något vis. Jag gråter ofta innan jag lämnar gärden, hehe. Tanken utav att okända människor som inte kan läsa av hundar är ute på promenader med min hund är så skev? Men det måste ju vara så, för att Lindsey ska få komma ut och röra sig på dagarna. Att dom åker hem efter två veckor och det kommer nya människor.. Det är inte så konstigt att hon är osäker på nytt folk ? Alla folk drar och sliter i henne på olika sätt, hundarna hoppar från alla håll i kennlarna runt om henne, nä jag hade inte heller mått bra i den miljön..

Det är så synd att det skulle gå så långt att de på sos väntade så pass länge att Lindsey fick Leishmania innan de insåg att hon kommer få det bättre hos mig i Sverige, tydligen var problemet med hemmet hos mig att hennes syster redan bodde hos mig ? Jag kände mig ledsen för Lindseys skull, att hon skulle behöva få den här sjukdomen för att de skulle inse att hon måste därifrån. Jag menar, under 1 helt år så har jag sagt att jag vill ha hem henne till mig i Sverige.. Leishmanian ligger för tillfället i latent, men medicinen har tagit mycket på njurarna.

I november, den 15 november så åker jag hem från Spanien. För en sista gång på vad som kommer bli vääääldigt väldigt länge. Den 15 November åker jag från vad som vart mitt extra hem i 2,5år till mitt riktiga hem i Sverige, där min sambo och Maggie väntar på att jag ska komma hem tillsammans med Lindsey.

Nästan 3 år senare så kommer Lindsey ha en chans att bli riktigt lycklig, att få sova i en soffa / säng inomhus VARJE natt, springa i skogen, bada i vattnet, leka med sin syster Maggie och framför allt slippa stressen och alla människor som kommer och går.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments