Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Hundarna, Vardag

Tjoho, igår var en väldigt hektiskt dag. Jag kommer dessvärre inte gå in på detaljer pga att folk lägger näsan allt för mycket i blöt vid sånna här händelser, även fast de inte har ett skit med dom att göra. Hursomhelst, det finns en bra anledning till att jag inte bloggade igår. Idag har jag heller knappt haft tid till det, jag har pluggat hela dagen, Min lillebror Isac har faktiskt vart här sedan i morse och hängt med hundarna medans jag pluggat. Han somnade dock såklart haha, men Maggie fick sovsällskap. Men elaka jag väckte dem igen vid ett igen.
Vi håller på med hundmat, utfodring, energibehov och näringsbehov och ja allt sånt där, i skolan just nu och det är sååå intressant. Jag drunknade lite i böckerna ett tag och glömde bort att jag faktiskt skulle ta anteckningar och svara på frågor också, haha..


Sedan har jag länge funderat på det här med munkorg..
Jag har alltid sagt till mig själv att jag aldrig kommer behöva stoppa en munkorg på Maggie, för det kommer inte behövas helt enkelt. Men faktiskt, så var jag iväg och köpte två stycken imorse. En till Maggie och en till Lindsey.


Varför?
Jo, för att i stressade situationer - tex när det kommer en cykel med hund, flera cyklar eller flera bilar så blir det för mycket för mina tjejer och eftersom att de har en jävla påverkan på varandra när det gäller detta så är det inte bara en utav dem som flyger iväg, utan båda två och ibland slutar det tyvärr med att de börjar tjafsa med varandra och jag litar inte riktigt på dom i den situationen. Och är jag osäker så resulterar det i att mina hundar blir ännu mer osäkra, ellerhur?
Så för deras skull kommer jag numera ha munkorg på bägge två när jag är ute med dem på promenader själv. För att de inte ska göra illa varandra eller någon annan. Folk kommer kolla på oss och viska, men det gör inget. För jag bryr mig inte.

Men vadå, ta tag i problemet istället? Säger ni, men jag säger såhär;
Jag känner mina hundar bäst. Och tro mig när jag säger detta, VI JOBBAR PÅ DET. Maggie är en riktig stjärna på att skvallra till mig när det kommer en cykel en bil eller ja, vad det nu kan vara - men riktigt i denna situationen när Lindsey börjar med sina utfall så fungerar inte vår träning alla gånger och jag blir helt enkelt som sagt, osäker i situationen själv.
Och eftersom att Lindsey är rädd för klicker ljudet har vi fått träna allting på ett annat vis. Och det har inte vart så lätt för mig heller som alltid sysslat och förlitat mig på klickern..

Så från och med nu har jag två munkorgshundar, av "bullhunds"ras - dödligt. Hahah.
Skämt åsido, mina hundar är jätte trevliga. Men nu är det förklarat och nu behöver ni ej undra varför dom har munkorg på sig om det dyker upp sånna bilder, bra va.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments