Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag


Imorse vaknade jag och P väldigt tidigt, tidigare än vad vi gör när P går till jobbet i vanliga fall. Klockan var halv sju men envisa som vi är så skulle vi självklart sova lite mer, P har ju semester och man måste ju ta vara på sina sovmornar då.. Efter ett misslyckat försök att somna om så steg vi tillslut upp när klockan slog halv nio, kokade kaffe och åt frukost. Sedan gick jag faktiskt ut på en långpromenad själv med Lindsey, för att innan hemgång slå mig ner i det höga gräset för att fota lite och äta frukt i solen.


Jag skulle absolut inte kalla mig själv för en duktig fotograf, när jag kollar på bilder som mina inspirationskällor tar så är jag så himla långt ifrån "duktig", det gör nästan lite ont faktiskt haha, "varför kan inte jag ta så vackra bilder". Sedan så påminner jag själv alltid om att de har hållt på med foto och redigering i flera år och många av dem har även gått kurser och utbildningar inom just det. Men viktigast av allt - Jag fotograferar för att det är kul att fånga det vackra som naturen har att erbjuda och det fina som man vill kunna minnas genom mer än bara tankar. Jag lär mig nästan alltid någonting nytt när jag är ute och fotar. Övning ger färdighet, så är det ju.

Det är någonting magiskt med färgerna i juni, det är nytt, färgglatt och så vackert.
Jag älskar det verkligen. Efter att ha legat i gräset en stund så begav vi oss hemåt igen.


Framåt kvällen så har jag och P bland annat vart ute på en drag-runda ute på åker-fälten med Maggie, hon är så himla duktig den här hunden. Mitt hjärta blir helt bubbligt, så lycklig och stolt är jag över henne. Världens bästa hund. Trots en vurpa från mitt håll, min första vurpa inom draget dessutom (jag bromsade för hårt med frambromsarna så att jag flör framåt över styret hehe, det gick bra jag landade, mjukt i gräset snett framåt!) så hade vi otroligt kul. Nu blir det té och kvällspromenad för vovvarna. Ha det helt underbart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments