Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag

På spisen står kaffet och kokar och ute smälter snön. Det droppar från träden och alla granar är inte längre täckta utav snö. Men vintern har ju bara börjat, det kommer mer, jag hoppas bara att det kommer igen snart.

Jag har kommit på mig själv i tankarna om att jag känner mig ledsam att jag förmodligen missar Sveriges finaste årstid, vintern. Eller ja, en del utav den iallafall. Då den är som vackrast. Men sedan så är det ju faktiskt såhär, jag åker ju till USA vilket väger upp och genast får mig att glädjas utav mitt val. I Januari åker jag till USA tillsammans med en utav mina äldsta och närmaste vänner Josefine.

Jag och Jossan är ganska lika varandra, vi gillar naturen, att resa och att upptäcka nya platser. Vi nöjer oss dessutom med att bara träffas ibland, dock så taggar vi varandra i memes på facebook varje vecka och skriver om ointressanta saker på messenger nästan dagligen. Men när vi ses är det liksom som att man sågs bara igår, ni vet ?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

När man vaknar på morgonen, tar på sig mystofflorna och tillsammans med hundarna går ut i köket för att göra sig en kopp kaffe och till sin lycka så möts man utav ett vitt täcke längst marken när man blickar ut genom fönstret. Då känns det verkligen som att man vaknar till att världen ler mot dig.

Jag har bestämt mig för att ta vara på alla dagar och börja jobba på att lägga det som gör mig stressad åt sidan lite - Eller iallafall vara medveten och tänka på att man inte kan göra allt på en och samma gång. Jag har tagit mig själv vatten över huvudet med min mål i livet, eller egentligen så har jag inte det. Men problemet är att jag är en sådan människa som vill påbörja och bli klar med allting direkt, pang, bom, klart liksom.. Som ni förstår blir det stressigt att alltid gå i tankarna om att jag måste göra klart en sak så att jag kan påbörja den nästa, det är ungefär så det rullar på just nu. Eller gjorde fram tills en vecka sedan. Jag gick bokstavligt talat in i väggen, jag var sängliggandes i ungefär en vecka och de ända gångerna jag kände frisk luft var när jag gick på promenad med hundarna. Jag ville ge upp allt jag kämpat för, kasta allt åt sidan och bara kanske utbilda mig till något annat.

Jag har hursomhelst insett att jag kommer att lyckas så länge jag tar det lungt och så länge jag tar en sak i taget.. Först på listan är USA och det sker ju faktiskt redan nu i slutet av Januari, när jag är hemma i Sverige igen. Då, då jävlar kan jag börja tänka på nummer två på listan - Företaget.

Det är helt enkelt så det får rulla för att jag ska klara av det.

För övrigt så är jag lycklig in i själen över att snön nu kommit till oss i Stockholm. Dessvärre har jag ju sätt att det kommer bli upp till 8 grader varmt imorgon så den lilla mängd snö som nu ligger på backen lär ju förmodligen försvinna. Så trist, jag älskar att vakna och kolla ut genom fönstret och mötas utav vitklädda granar. Både igår och idag så gick jag extra långa promenader i skogen bara för att njuta av tillvaron. Det jobbigaste med detta "mellanting" är att det är för halt för att köra kickbike med Maggie och det är för lite snö för kicksparken och jag tänker ju absolut inte ta mig iväg på en joggingtur med Maggie i detta väder hehe.
Nåja, gott folk. Jag måste röra mig nu, ha de bäst!

Likes

Comments