Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Resor
Idag har vi heller inte gjort speciellt mycket. Badat på stranden och promenerat som vanligt. Sedan har vi avslutat med mat och öl på The beach bar. Men i lördags däremot så var vi faktiskt i Phuket town, vi gick längst "old town" och åt även på ett mysigt litet café.
Efter att ha ätit oss mätt på cafét så tog vi oss vidare till Naka Market som är en väldigt, väldigt stor marknad som håller hus i Phuket på helgerna. De har allt ifrån grillade majkolvar till flipflops på marknaden, ja förmodligen så har dom nog allting där. Det var enormt och så otroligt mysigt. Till en början var det dock varmt som i en bastu, men allt eftersom att solen gick ner och regnet kom så blev det svalare och mer bekvämt att gå omkring i det stora, otroligt stora tälten med alla stånd i, dessvärre har jag ingen bild på någonting från marknaden. Men det syns lite i min vlogg som kommer upp nästa vecka. Inte mycket, men lite grann får man se iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resor
Igår började vi förmiddagen med att bara ta det lungt vid hotell poolen och sedan så har vi bara tagit det lungt vid stranden.
Här är några bilder från dagen iallafall.
Påvägen hem så förvandaldes himlen till något orange rosa ljus och molnen gjorde sig redo för att i ännu en natt ljusna upp natthimlen med dess blixtrar och dunder.

Likes

Comments