Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag

Hej hörni!

Gissa vad ? Jag har faktiskt en vlogg på G, eller ja typ.. Hursomhelst måste jag även få tid att klippa den så kommer den att dyka upp här på bloggen väldigt snart, kul va!?

Idag har det regnat hela dagen och förutom promenaderna med hundarna i skogen så har jag befunnit mig inomhus omringad utav plugg, tvätt och städ. Någonting jag tycker är otroligt mysigt är att promenera i regnet, jag kan inte förklara varför. Men med rätt kläder och rätt skor är det faktiskt väldigt skönt att gå utomhus när det regnar, ett tag iallafall. Jag vill inte påstå att det är superskönt efter ett tag om man blivit dyngsur tillexempel. Regniga dagar är inte bara mysiga att promenera i, jag får väldigt mycket gjort också, ibland kan jag faktiskt på en solig dag önska att det ska regna - bara en stund så jag hinner göra något viktigt utan att missa en soltimme eller två haha. Sedan så tror jag att väldigt många utav er håller med mig om att det är supermysigt att höra regnet slå ner mot fönstret eller på taket. När vi bor såhär i hus så låter det lite extra mycket på övervåningen när regnet slår ner, jag älskar det ljudet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Hundarna

Idag har jag och Maggie liksom gårdagen spenderat morgonen i skogen. Min morgon börjar klockan nio då jag går upp och ger hundarna frukost, släpper ut dem på gården (i vanliga fall brukar de få en morgon promenad med P) medans jag äter frukost, därefter går jag en långpromenad med Lindsey för att sedan komma hem och aktivera henne lite, de senaste dagarna har vi jobbat mycket med nosen och lite klicker-tricks. Därefter packar jag ryggan med kamera, kaffe, en filt och vatten åt Maggie, sätter på henne selen och beger mig ut i skogen. Ungefär 20 minuter in i vår skog så brukar vi gå upp på berget, lägga ut filten på marken, dricka kaffe och vatten. Medans Maggie springer omkring och leker i mossan så ligger jag och lyssnar på en bra ljudbok. Detta är verkligen ultimata starten på dagen enligt mig. När vi ungefär en timme senare beger oss hem igen är det lunch dags för mig och sedan väntar plugg (de senaste dagarna har jag pausat plugget i 30 minuter för att klickerträna med Maggie lite) tills klockan slår fem, då är det dags för hundarna att gå en långpromenad igen, sedan så är det middag för både mig och hundarna och här har jag nu slö-tid till för serie tittande och annat kul, dörren till gården står öppen så hundarna kan gå ut och in hur de vill. Runt nio-tio är det dags för kissrundan och därefter brukar jag förbereda mig för natten. Jag ääälskar dessa dagar, när jag kan följa mina standar rutiner <3

Likes

Comments