Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Skriva

Har ni någon gång känt att ni dras mellan två olika "världar" ?
Ibland känner jag att jag dras mellan mitt äventyrliga, bekväma liv här på landet och min livliga, spontana, galna sida. Jag kanske har svårt att gå vidare och lämna "det" bakom mig ? Hursomhelst så saknar jag ibland att vara ute nätterna långa och festa som att det inte fanns en morgondag, samtidigt får jag otroligt dåligt samvete och en kropp full av ångest när jag tänker på det. Visste hade jag kul, absolut och när jag tänker tillbaka på allting nu så ångrar jag inte någonting. Tvärtom faktiskt, jag är otroligt tacksam över att jag fått uppleva och göra så mycket i så ung ålder. Jag kan liksom med gott och ärligt samvete säga "been there done that" som 23åring. Jag har liksom vuxit upp så att säga och siktar mot mina mål i framtiden som prio ett men ibland, bara ibland är det så tråkigt, samtidigt som jag vet att jag inte kommer toppa mina galna helger som 17-20 åring om jag ens försökte, jag gjorde så mycket ogenomtänkta saker men jag hade så himla roligt.

Jag och Nicole, en utav mina första utgångar någonsin. Här var jag 17år gammal, det är nästan 7år sedan.

På festival som 18 åring.

Sommaren 2013.

I Fuengirola för att fira Jossans födelsedag år 2014.

Jag trivs dock väldigt bra med mitt liv nu, så tolka ingenting på fel sätt. Jag har rest otroligt mycket under de senaste tre åren, jobbat utomlands, börjat plugga för att slutligen kunna öppna eget och arbeta med det jag brinner för, jag har träffat min kärlek och vi har flyttat till mitt drömhus ute på landet. Jag tror det jag saknar mest är den sociala delen, förr i tiden träffade jag folk varje dag och nu är det så väldigt sällan. Dels för att jag bor en bit bort (jag har dock alltid bott "en bit bort" men med andra livsstandarder så att säga) och för att jag studerar men främst tror jag det är för att man märker att man vuxit ifrån en speciell "livsstil" och även ett gäng vänner, tråkigt, ja. Men det är väll så sanningen ser ut när man blir vuxen.


WOW vilken nostalgi tripp det blev nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Det känns så himla underbart att vi snart redan är i Maj månad.
Jag älskar maj, vi välkomnar månaden med "majbrasan" på valborg och det är i maj som allting blomstrar och träden blir så vackra i dess gröna färger. Jag ska hälsa på en utav mina närmsta vänner i Göteborg, P fyller även 27 år och jag påbörjar min hundinstruktörs utbildning på riktigt och i slutet av maj har jag gått klart min hundskötare utbildning, hur fantastiskt är det inte att veta vad man vill göra i framtiden och att veta att man är på god väg att uppnå sina drömmar och mål? Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv, de senaste 1,5 åren har jag verkligen krigat. I mitten/slutet utav maj så åker jag, Jossan och Maggie till jämtlandsfjället för att gå årets första fjällvandring också, maj kommer bli riktigt bra.

Nu ikväll ska jag och P gå på bio, men innan dess så ska vi göra lite tacos här hemma.

Maggie har börjat lägga sig inomhus istället för att umgås med mig i solen när jag dricker mitt morgonkaffe.

Efter min långpromenad med Lindsey i förmiddags så tog jag med mig Maggie ut på åkrarna igen så att hon fick springa i det höga gräset och bada i ån som hon älskar så mycket. Hon verkligen kastar sig i gräset från att springa i full fart, haha hon är otroligt underhållande att kolla på.

Jag har fått så sjukt mycket fotoidéer så jag längtar något förbannat tills mitt stativ landar på posten.

Ser ni att träden är typ grå/blåa? Det är inte kameran som lurar med ljuset, eller någonting som jag redigerat. Det var ett konstigt ljus utomhus just den här tidpunkten som gjorde så att träden såg grå/blå ut, lite creepy.

Likes

Comments