Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag, Naturfoto

Usch vilket tråkigt väder vi har va..

Jag ville egentligen bara säga hej och god förmiddag till er alla i ett litet snabbt inlägg.
Jag har faktiskt suttit hela morgonen nu och sorterat bland mina bilder på datorn, jag har så mycket dåliga bilder som bara tar plats på datorn, men gud vilken tid det tar. jag har inte ens kommit halvvägs genom bilderna och har suttit och gjort detta i snart 1,5 timme. Nåja, Jag ska klä på mig regnkläderna och dra mig ut på en liten lunch promenad med hundarna nu och efter det ska jag sätta mig ner och plugga lite tänkte jag.
Jag tänkte nog inte fortsätta sortera mina bilder förrän senare i eftermiddag tror jag, det blev lite långtråkigt faktiskt. Hehe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Naturfoto

Hej kompisar!

Jag sitter just nu frusen i ett par mjukisbyxor och en stor tshirt med en stor kopp varmt te i handen.
Den här dagen gick så himla snabbt. Som jag nämnde i tidigare inlägg så skulle jag ju hem till Jossan som bor i Sigtuna. Väl där tar vi varsin kopp kaffe och sätter oss ner framför hennes dator för att genast boka resa till och från Jämtland. Det känns så himla trevligt och spännande att det äntligen, äntligen är gjort. Nu är det bara räkna ner dagarna, den 18-22 Maj kommer vi och Maggie alltså att befinna oss i Jämtlands fjäll och ta del utav allt som naturen har att erbjuda. Vi kommer självklart att sova i tält och laga vår mat på stormkök varje dag.

När vi bokat resa pratade vi lite om vad och hur vi ska packa våra väskor på bästa sätt, vi kommer bära med oss våra 45L ryggor har vi bestämt och jag tror att det kommer bli alldeles lagom faktiskt.

En till kopp kaffe senare så befann vi oss på en promenad genom Viby i Sigtuna tillsammans med Jossans grannhund Sassa och precis när vi steg innanför dörren igen så började det här h*lvetes vädret som just nu ligger över oss. Snart måste jag dessutom ut i detta väder igen för att kvällskissa hundarna tillsammans med P, det känns inte så himla lockande om jag ska vara ärlig så det blir nog en snabbkiss ikväll, hehe. Därefter ska jag faktiskt krypa ner i sängen framför en dålig dokusåpa och lite nötter.


Ha en trevlig fortsatt kväll hörni, så hörs vi imorgon!

Likes

Comments