Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Tips&Fix, Vardag

Först och främst; nej, det är inget dubbelmoral från min sida detta...
​Jag tycker fortfarande att samhällsidealen och all krets kring hur tex. media målar upp hur en kvinna "ska" se ut är sjukt, ändå är det i Sverige en "tabu" med skönhetsfix som fillers? Lite wierd, men ja det är ju så det ser ut..
Jag fixar inte läpparna för din eller någon annans skull, jag fixar mina läppar för att jag aldrig trivts i att ha tunna, små läppar. Jag gör det för att jag känner mig snygg och bekväm efter jag fixat mina läppar. Det är precis samma sak och känsla jag har när jag skriver detta som när jag skrev att man ska få ha vilken hårfärg man vill. Det är vad du själv tycker om att göra, hur du tycker om att klä dig, sminka dig, fixa håret som spelar roll, inte vad någon annan tycker. Sluta lyssna på vad andra tycker är snyggt- tyck själv, sluta lyssna på när folk säger hur du eller någon annan person "borde" vara. Va dig själv till 100%, även fast det betyder att du skrattar högt på ett cafe eller har på dig dina favorit skor som råkar vara från 2010. Det är det som får dig att bli unik, genom att du är dig själv fullt ut.

Här över ser ni en ganska så dålig före bild, detta är innan jag gjort någonting alls. Iågr var ju andra gången jag fyllde läpparna.

Tänk nu på att jag gjorde detta igår, jag är alltså fortfarande svullen så det kommer lägga sig lite.

Jag gjorde mina läppar hos Aieh Heliz som är en utbildad tandläkare & injektionsbehandlare. Hon finns på Adeli Hudvård i Stockolm Södra. Det bästa med Aieh är att hon professionellt förklarar allting som man behöver veta innan hon utför behandlingen, hon får en att känna sig bekväm, trygg och hon vet verkligen vad det är hon gör och pratar om. Jag är så sjukt glad över att jag hittade denna tjej och jag är otroligt glad över resultatet och ser fram emot mitt nästa besök, även fast det gör ont som stryk.

Jag är mig själv och jag tycker det är snyggt med fillers i läpparna, nu var det sagt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tips&Fix, Vardag


Godmorgon!

Jag var hemma så sent igår så det blev inget kvällsinlägg från mig. Jag var på Söder och fixade läpparna hos en jätteduktig tjej. Jag tänkte skriva lite mer om det i ett senare inlägg som kommer upp senare idag eller imorgon bitti. Jag är sjukt nöjd över resultatet iallafall, vad har ni för tankar och åsikter kring fillers och "skönhets operationer"?

Idag tog jag även en "liten" sovmorgon, haha jag sov ända tills klockan slog 11.30. Jag tänkte hursomhelst ha en "ta-hand-om-mig-själv-dag" idag. Liksom igår började jag dagen med en super-frukost och strax ska jag servera hundarna ett varsitt saftigt märgben och sedan ta tag i att färga min utväxt, det är verkligen dax för att fixa till den lite. Jag tänkte även fixa mina naglar och smörja in ansiktet i en fräsch ansiktsmask och ta en till kopp kaffe. Idag är alltså dagen då jag efter tre veckor i förkylning tar mig själv i kragen för att fräscha upp mig lite extra, ibland så får man faktiskt skämma bort sig själv!

Likes

Comments