Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag, Tips&Fix

Juste, jag färgade håret i förrgår. Så nu bjuder jag på två halvkrassliga mobilbilder. Ska nog snart dra till Enköping och köpa indisk mat, äe så sjukt sugen på det asså!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

November och December kan vara de tråkigaste månaderna detta år.
Jag fyllde 23 den 6 November då var jag fortfarande i Spanien, jag och tjejerna var på Tapas. Min absolut sista tapaskväll ever typ. Vi åt pizza och åkte hem. Att komma hem till Sverige igen var lite konstigt, jag var mer bunden till hemmet än tidigare pga att jag nu hade ansvar över två hundar i hemmet. De första veckorna var det väldigt stelt mellan hundarna och det är det fortfarande ibland än idag. Så november och December har främst vart jobb med hundarna och jag hade aldrig klarat detta om det inte vore för min underbara sambo Pontus. Eftersom att Lindsey är så otroligt osäker på nya människor - män som kvinnor, barn som vuxna - så kan jag inte heller låta henne passas av vem som helst om jag ska iväg. Dock verkar hon en aning förtjust i min lillebror Isac, så han har hjälpt oss två gånger hittils. Dock hade jag faktiskt en underbar utekväll med min älskade lilla Mathilda som är värd att nämnas i min resumé!

En snabbsammanfattning utav 2016 blir enkelt;
Ett utav de värsta åren i mitt liv, men det har även haft sina ups också - att Lindsey flyttade med mig till Sverige menar jag då såklart.

Likes

Comments