Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag

Idag vaknade jag runt åtta, gjorde en smoothie och fick skjuts av mamma till Sumpan och träffade min läkare. Min gamla läkare har nämligen slutat så jag fick en ny tid för att träffa min nya, riktigt duktig är hon och väldigt lätt att prata med så det kändes jättebra! Efter det tog jag och mamma en snabblunch på subway och sedan åkte jag iväg till Karlaplan för att möta min gamla goda, fina, älskade vän Johanna. Vi tog igen massa förlorad tid, pratade skit, drack kaffe, var ute med hennes hund Molly på en prommis och spelade lite TV spel och åt en sushi middag (jag beställde avokado sushi off, hehe).
Älskade Johanna, jag tycker verkligen om att umgås med den här bruden. Någon jag håller tight även fast vi inte ses varje dag längre, hehe.
Hennes lilla puppy Molly ( som inte är så liten längre) är något av det sötaste jag träffat. Efter den här dagen med Johanna och Molly så har jag verkligen på riktigt nu och inte bara på "läsväg" fastnat för rasen, en envis, personlig, lugn ras som man kan arbeta i drag med - alltså behöver jag säga mer ? Typ drömhunden haha. Sedan så har jag ju bara träffats och umgåtts med Molly och två andra malakiter i hela mitt liv, men det är verkligen en ras som intresserar mig och gör mig nyfiken hihi.

Snapchat är bra på sitt vis btw, man har sina vänner att skicka randoms snaps till och helt plötsligt så slutar man upp på en sketen pub i Bålsta med en god öl och en glad Mathilda. Vad vore vänner utan snapchat, haha skämt o sido. Men det var ett kanonsätt att sluta kvällen på. Idag var det ju dessutom onsdag (LÄS LILLÖRDAG) och inte tisdag som jag trodde, så det kändes ju ganska givet att ta en bärtå med en kär vän då, ellerhur?
Imorgon blir det plugg, plugg och plugg. Är himla taggad på att äntligen få komma igång och lära mig mer utav det jag älskar mest - hundar och dess funktioner!
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skriva, Vardag

Idag har jag, Maggie, Mamma och min lillebror Jacob åkt en tur till Sundbyberg där jag är uppvuxen, jag och mamma har egentligen åkt runt och gjort massa olika ärenden men vi gjorde ett stopp i min andra bror Lucas lägenhet och gick ut med hans hund Luca, som tidigare synts i bloggen. Riktig härlig hund som är full av energi och bus. Han är ganska korkad och tror på riktigt allt är en lek. Men han är rolig och följsam att jobba med. och riktigt härlig i personligheten så det väger upp hans korkhet hehe. Vi gick iallafall en liten promenad runt lödsjön och sedan tillbaka till lägenheten igen. Nu är jag hemma och beställer den sista kurslitteratur som behövs inför skolstarten - som är imorgon.. Typiskt mig att alltid vara i sista sekund.. De resterande fyra böckerna kommer i veckan, så jag får helt enkelt hoppas att man börjar med någon uppgift från någon av böckerna jag redan har hemma hehe..

Sedan möttes vi såklart av dåliga nyheter. Det känns ganska typiskt för oss nu.. Min lillebror Jacob är min halvbror och hans pappa Jonas har vart tillsammans/gift med min mamma i 14 år och har sedan dess vart som en pappa även för mig, eller nja. Mer pappa än vad min riktiga pappa har vart iallafall. Min kontakt med min pappa blev skev den dagen han valde att gita sig med en kvinna som inte gillade mig - då var jag runt 10-11 år.. Nu är han dock gift med en annan kvinna och bor med henne och hennes barn. Jag och pappa är inte ovänner, vi ses någon gång ibland. Men vårt far och dotter band försvann som sagt för många år sedan, otaligt tråkigt. Men ag kommer alltid älska honom för att han är min pappa liksom.

Hursomhelst, mina tankar idag går till min lillebror Jacob, min extra pappa Jonas, hans syskon och deras pappas fru Carina.
Idag gick nämligen Jonas pappa och Jacobs farfar bort.. Jag som tyckte vi redan hade haft nog med död i släkten..

Så ni med en pappa som är jobbig, korkad osv men som fortfarande finns där för er - Håll hårt om honom. Pappor kan vara bra dom med <3

​Avslutar med en bild på min äldsta lillebror Lucas (äldst av tre småbröder och en lillasyster) och min far.

Likes

Comments