Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Skriva

Minns du när vi var små och satt med mormor i vardagsrummet och kollade på TV och åt Mentos?
Minns du när vi var små och jag åkte till er i Skåne några dagar innan mamma och mina syskon kom ner? När din kanin ramlade ner i brunnen och jag bröt på skånska? Minns du när du bjöd mig på sånnahär roligt coola "hångla tuggummin"? minns du när jag följde med dig till diskot som din skola hade anordnat? Minns du när vi spenderade två veckor själv hos mamma? hon var i Skåne och hängde med din mamma, min moster. Det var några av de roligaste veckorna i mitt liv. Minns du när jag åkte till dig en vecka när jag mådde så dåligt i mig själv, när vi lagade mat ihop och du tog hand om mig? Jag gör, jag minns så mycket och jag älskar mina minnen jag har ihop med dig. För det är ju tyvärr det jag har att minnas nu, det blir inga nya minnen men jag är så tacksam för allt du gett mig.
Att vi kunnat skratta och gråta ihop.
Julia, trots att du själv haft det jobbigt i ditt liv så har du alltid funnits där för oss, din familj och dina vänner. Ställt upp i vått och torrt och det är så alla kommer minnas dig, som den personen som alltid fanns där, som förstod, förstod både det bra och det dåliga. Jag älskar dig och är tacksam för allt du gett mig, allt vi gått igenom. Jag är tacksam att vi delar blod och har den finaste släkt som finns.

Jag ringde dig idag och bara pratade och grät, som vi gjorde förr. Jag vet att du lyssnade på det jag sa, som alltid innan. Jag avslutade med ett farväl och att vi ses igen. Jag älskar och saknar dig.
Och jag hoppas du finner lugn på andra sidan, nu kan du vara den du vill. 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resor

Denna gång när jag var i Spanien hann jag med ett besök till El Chorro, i el chorro ligger tre fina "vattendammar", de påminner om att bada i en svensk insjö, förutom att de omringas av savannterräng, gula och porösa klippor och vattnet är onaturligt turkost och silkeslent.
Här kan man hyra trampbåt, kanot och hoppa från Klipporna. En bit bort ligger det några resturanger.

Det är femte gången jag besöker el chorros dammer, men första gången jag hyrt trampbåt här och första gången någonsin som jag hoppat från klippor!
Shit vilken rush jag fick av det haha. Jag var här tillsammans med Madde, Ina och Isa denna gång och vi hade en jätterolig dag här!
Eftersom att jag inte tog med mig min systemkamera hit får ni nöja er med mobilbilder :)

Likes

Comments