Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag

AAARÅ, SÅATTEEHHH! Många vet nog att jag pluggade djurvård i gymnasiet, men inte riktigt har all den utbildning som krävs för att jag ska kunna nå mitt mål. Men nu jävlar är det på G alltså. Woooop.HÖRS NÄR JAG ÄR I SPANIEN, OK BYE!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resor, Vardag

Hola amigos!

Jag har helt seriöst glömt bort den här bloggen i ett par dagar nu. Hursomhelst så åker jag faktiskt tillbaka till Spanien och SOS imorgon och stannar i två veckor. Sos behövde nämligen lite mer folk och helst någon som vart nere tidigare som kan ta lite extra ansvar nu när Sara och Pontus slutat och åkte hem till Sverige igen. Så, jag och Madde blir nere i två veckor nu iallafall.

Tråkigt nog så blev inga bilder tagna under midsommar, men det var en väldigt bra dag som först spenderades hos Pontus föräldrar tillsammans med deras släkt. Runt midnatt ungefär åkte vi till ett par vänner i Bålsta och fortsatte festa lite fram tills fyra då jag och Pontus tog en promenad hem.

Imorgon åker jag som sagt, är helt supertaggad på detta som vanligt!
Och hej, vet ni! Jag har precis vart och införskaffat mig en MacBook som jag även kommer ha med mig i resväskan ner, vilket innebär att jag kommer kunna ladda upp mina bilder från systemkameran direkt. Hur bra är inte det?!Likes

Comments