Header
LEAVING SWEDEN FOR USA JANUARY 31, FOLLOW ME ON MY ADVENTURE.

Vardag

Hejsan!

Idag har jag och Pontus hängt med mamma och Jacob till Naturhistoriska Riksmuseet.
Under hela min skolgång, även gymnasiet så gjorde jag tillsammans med min klass/skolan många utflykter hit och jag kommer nog aldrig tröttna på deras utställningar. Jag tycker det är skitroligt och jätte intressant att gå omkring där.

Dom har samlat mycket fakta kort som innehåller det allra viktigaste (Givetvis finns det mer fakta och information vid montern om man är mer nyfiken på vad/hur/när/om osv.)  vilket jag tycker är bra då barn inte har samma tålamod som de som är lite äldre. Dessutom finns det roliga gissningslekar och frågespel.

Tyvärr så hade jag inte kameran med mig, även fast jag funderade på det. Men jag var inte säker på om man fick ta med den in haha! (på ett gratis museeum liksom.. aja) så ni får nöja er med mina halvbra Iphone bilder..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Gud, jag har verkligen värsta torkan. Jag skulle kunna skriva sååå mycket men vill inte att det ska bli för personligt så det blir så svårt haha.. Allt är så jävla grått just nu dessutom, vardagen, vädret och humöret. Jag tror jag ska bädda ner mig i sängen igen och vakna igen när det är grönt på marken, blått i himlen och så varmt att man kan gå och äta mjukglass längst vattnet klädd i shorts och ett linne. När man kan ta fina bilder och berätta om sina utflykter man gjort utomhus i värmen, åh.

Bild från i somras, en varm kväll i Spanien, när jag tog en långpromenad med hundarna ner till floden tillsammans med härliga människor <3

Likes

Comments